Vitality Analyzer

Met de Vitality Analyzer kan ik op celniveau je gezondheid meten. Bloedwaarden, botdichtheid, mineralen, hoe je darmen werken, alles! De meting is enorm uitgebreid en je krijgt ook meteen een print-out mee met een adviesplan.

De meting met de Vitality Analyzer
De Vitality Analyzer meet via een handsensor het magnetische veld van de menselijke lichaamscellen op basis van bioresonantie en radionika. We meten zo de mate waarin de uitgezonden zwakke elektromagnetische golven (met specifieke trillingsfrequenties) resoneren via de meridiaanbanen in ons lichaam. Gezonde cellen in het lichaam hebben een andere frequentie dan zieke cellen en zo kunnen we vaststellen welke onderdelen wel en niet optimaal functioneren. De meting omvat honderden meetwaarden en rapporten zoals bijvoorbeeld over de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skeletstelsel, het functioneren van organen, cholesterol, vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Een geavanceerde softwaretoepassing en gekoppelde database analyseert het resultaat.
De Vitality Analyzer is voor veel therapeuten een extra hulpmiddel dat hen in staat stelt hun cliƫnten nog beter te behandelen op basis van meetbare gegevens en waarden.